Vi använder egna eller tredje personers cookies för att förbättra vår service, genom att analysera dina vanor när du surfar på nätet. Om du fortsätter att surfa utan att ändra konfigurationen, anser vi att du accepterar bruket av cookies på vår webb. Du kan informera dig bättre, eller ta reda på hur du ska göra för att ändra konfigurationen, på vår sida "Juridisk information".

ACCEPTERA
Kanarieöarna - Livslatitud

Speciella egenskaper och
fördelar med det kanariska klimatet
enligt specialister.

 • Carlos Cabrera Meteorolog och "väderman"

  "La previsión más común, pues por experiencia, después de tantos años dando el tiempo a nivel nacional es la que a todos los que no estén aquí les gustaría tener: buen tiempo y temperaturas suaves."

  Se intervju
 • Nicolás González Lemus Historiker specialiserad på hälsoturismen

  "Jag trot att den kanariska arkipelagen är väl förtjänt av ett besök av två vikgtiga anledningar: den ena för klimatet och den andra för friden och lugnet man upplever och känner."

  Se intervju
 • Antonio Ramos Gordillo Doktor i idrottsmedicin och hälsa

  "Om jag skulle definiera Kanarieöarnas klimat med ett enda ord, hade jag använt ordet ljus men jag skulle också vilja lägga till något, och det är att ljuset är det som verkligen ger oss denna enorma glädje. "

  Se intervju
 • Bernardo Hernández Ruiz Miljöpsykolog

  "Vi kan bekräfta att klimatet betyder mycket för människornas känslor. Ett lämpligt antal soltimmar har en positiv effekt för humöret."

  Se intervju
 • Míchel Jorge Millares Journalist specialiserad på turismen

  "Det är en trädgård med solljus på grund av skönheten och det kontrastrika landskapet med en permanent sol hela året. Jag anser att det finns zoner här som anses som platserna med störst antal soltimmar per år i hela världen. "

  Se intervju
 • Eduardo Navarro García Lärare i medicinsk hydrologi och klimatologi

  "Det är en stärkande terapi att bada i det kanariska havet tack vare de terapeutiska effekterna från vattnet och spamiljön vid strandkanten som är så positivt för hälsan. Utan tvivel har Kanarieöarna världens bästa klimat."

  Se intervju
 • Francisco Sánchez Stiftare och tidigare chef för Astrofysikinstitutet på Kanarieöarna (IAC)

  "Kanarieöarna är en av de mycket få platserna i världen med extraordinära astronomiska villkor. De bästa existerande solfotona i världen har gjorts från våra observatorier och dessutom är det här möjligt att under dagen se stjärnor med hjälp av infrarödstrålning."

  Se intervju

1/1

Rapporter och studier

La Laguna Universitets
Rapport (på spanska) PDF

Studie i "Consumer Travel
Publication", av Universitetet
i Syracusa (på engelska) PDF

Studie i "Anuario de estudios
atlánticos" (Årsskrift med Atlantenstudier) (på spanska) PDF


Kanarieöarna - Livslatitud Du måste
komma
hit