• TENERIFE
  • GRAN CANARIA
  • LANZAROTE
  • FUERTEVENTURA
  • LA PALMA
  • LA GOMERA
  • EL HIERRO
Islas Canarias - Latitud de vida
Islas Canarias - Latitud de vida
Aguas limpias y baños revitalizantes todo el año

RENA VATTEN OCHU PPFRISKANDE BAD ÅRET OM

Kanarieöarna ligger i Atlanten vars vatten är speciellt rikt på natrium. Här finner du de bästa termalvattnen i världen och eftersom Öarna är av vulkanisk natur är vattnet rikt på välgörande mineraler.

Detta är anledningen till att den kanariska arkipelagen är den idealiska platsen för thalassoterapibehandlingar, i vilka man använder havsvatten och andra havsprodukter som alger och leror i kombination med frisk luft och solbad och därigenom får man en bättre hälsa. Thalassoterapin bidrar till att rena kroppen från toxiner, förbättrar gastriska funktioner och tarmfunktioner, stimulerar cirkulationen och minskar hjärtrytmen.

Dessutom, är kvalitén på havet runt Kanarieöarna utmärkt och stränderna anses vara riktiga utomhusspas. Av den anledningen har de fått många blå flaggor, den europeiska ekologiska etiketten som garanterar att vattnet är rent och uppfyller miljövillkoren, förutom andra krav.

 

el mejor clima del mundo

HAVSVATTNET

Havsvattnet innehåller de 89 element som finns i vår organism och frigör antivirus- och antibakterieämnen samt hormoner.

el mejor clima del mundo

THALASSO

Thalassobehandlingarna ger värdefulla mineraler som jod, kalcium, fosfor, kalium, magnesium, koppar, zink, fluor, kisel… förutom vitaminer, aminosyror och andra ämnen som tillvaratar hälsan och försenar åldringsprocesserna.

el mejor clima del mundo

BAD I HAVET

Bad i havet bidrar till att eliminera vätska och motverkar sömnproblem samt är mycket välgörande för hudproblem som hudinflammation, akne, psoriasis, sår…

el mejor clima del mundo

HAVSLUFTEN

Vid kusten är havsbrisen fulllastad med negativa joner som avgiftar och gör att du slappnar av. Luften har en massa mineralsalter som är bra för andningsvägarna och huden.

El mejor clima del mundo
RES GENOM

HISTORIEN

UPPTÄCK DEN
El mejor clima del mundo
SKÅDA UNIVERSUM

REN HIMMEL

SKÅDA DEN
El mejor clima del mundo
UTTALANDEN

EXPERTERNAS

SE INTERVJU

LAS IMÁGENES DEL ASTROFOTÓGRAFO DANIEL LÓPEZ

elcielodecanarias.com

Visita su página oficial: