• TENERIFE
  • GRAN CANARIA
  • LANZAROTE
  • FUERTEVENTURA
  • LA PALMA
  • LA GOMERA
  • EL HIERRO
Islas Canarias - Latitud de vida
Islas Canarias - Latitud de vida
El mejor clima del mundo

ETT AUTENTISKT UTOMHUSSPA

Behagliga temperaturer, mycket sol, ren havsluft och de bästa termal- och mineral-medicinska vattnen som finns. Det kanariska klimatet är känt i hela världen för sina hälsosamma egenskaper för terapeutisk användning, som finns i dess naturresurser, speciellt i de fyra existerande elementen i detta naturspa: vattnet, luften, solen och marken.

Upptäck hur du kan utnyttja dem maximalt och ta reda på de naturterapier som du kan använda för att förnya dig fysiskt och psykiskt och njuta av maximalt välbefinnande.

El mejor clima del mundo
BAD

I HAVET

Ett dopp för skönheten och välbefinnandet

Havsvattnet, och speciellt Atlanten, innehåller de 89 element som finns i vår kropp, förutom vitaminer och mikroorganismer som frigör antimikrobiella och hormonella ämnen. Den mänskliga huden kan absorbera alla dessa ämnen och utnyttja dem.

Havsbad bidrar till att bota hudproblem som akne, hudsjukdommar och sår. Det kan även vara bra för att eliminera toxiner och är avslappnande.

 

 

Stanna kvar i vattnet i 15 till 20 minuter för att huden ska suga till sig de nyttiga elementen och låt huden torka i luften. Därefter, duscha och applicera en solkräm.

El mejor clima del mundo
BADA

I LUFTEN

En nyttig spray för organismen

Havsbrisen är full av mineralsalter och negativa joner med avgiftnings- och avslappningseffekter. Den är nyttig för andningsorganen och huden, som blir tillförd näring och fuktighet på djupet.

 

 

Gå på strandkanten i minst en halv timme om dagen. Var femte minut, andas in djupt så att luften fyller dina lungor.

El mejor clima del mundo

SOLBADANDE

En D-vitamininjektion

Vår organism producerar vitamin D på naturligt sätt när vi solar oss. Vitaminet D är nödvändigt för att absorbera kalcium och förebygger benskörhet och andra sjukdommar som till exempel multipel skleros, högt blodtryck, muskelsmärtor och t.o.m. brösttumörer. Dessutom stimulerar solljuset utsöndringen av endorfiner, det ämne som ger oss en känsla av välbefinnande och har en positiv effekt på vissa hudproblem.

Michael Holick, världsberömd expert på vitamin D, rekommenderar att sola i cirka 20 minuter utan skydd och sedan skydda sig med solkrämer eller stanna i skuggan. Denna exponeringstid associeras med en bättre psykisk och fysisk hälsa.

El mejor clima del mundo

SANDBAD

En behandlingsform för förnyelse

Strandens sand är impregnerad med havsvattnets goda egenskaper. Således, om man täcker sin kropp med ett lager sand får man en riktig skönhets- och hälsobehandling som även andvändes på många skönhetscenter. Sandbaden med hjälp av solens värme har en stor helande kraft mot reumatism, artrit, neuralgi och fetma. Sanden är också en utmärkt naturlig exfoliant och stranden är dessutom den bästa ytan för att gå och träna fötter, ben och lår.

Frottera armar och lår med våt sand för att rena porer, exfoliera huden och stimulera cellförnyelse. Gräv ner dig i sanden under 15 till 20 minuter eller promenera på våt sand.

LAS IMÁGENES DEL ASTROFOTÓGRAFO DANIEL LÓPEZ

elcielodecanarias.com

Visita su página oficial: